blank

Moja prva avto polica

Se po opravkih odpeljete včasih z očetovim in drugič z babičinim avtom? Potem boste z Mojo prvo avto polico nadomestili posamezna doplačila za mladega voznika in občutno prihranili. Zavarovanje je namenjeno mladim voznikom, ki imajo izpit manj kot 3 leta.

blank

Motorna kolesa

Vožnja z motorjem ima svoje posebnosti, ki jih mora upoštevati vsak motorist in se jim temu ustrezno prilagoditi. Tem posebnostim smo prilagodili tudi zavarovanje motornih koles, s katerim boste zagotoviti najvišjo varnost vašemu jeklenemu konjičku.

blank

Pravna zaščita

S sklenitvijo tega zavarovanja poskrbite za stroške obrambe, kadar je zaradi prometne nesreče proti zavarovancu sprožen kazenski ali upravno-kazenski postopek. Zavarovanje kritje tudi stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nesrečo in stroškov obrambe pred zahtevki drugih oseb za povračilo škode.

blank

Avto asistenca

- Vozilo in potnike v prometu lahko poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti zavarujete še mnogo bolje. - Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam. - Z izbranim zavarovanjem za avto se boste na cesti počutili varno in brez skrbi.

blank

Družinski popust

Vozila družine, ki so vključena v Družinski popust, so deležna ugodnosti, ki izhajajo iz osebnega bonusa "škodno najboljšega" člana družine - torej družinskega člana, ki ima na zavarovalni polici dosežen najvišji bonus.

blank

Avtomobilski kasko

S sklenitvijo poskrbite za svojo finančno varnost, saj nastale škode na vašem vozilu ne krijete iz lastnih sredstev. Ob sklenitvi kasko zavarovanja za avto lahko izbirate med različnimi obsegi kritja in višino franšize ter tako zavarovanje prilagodite vašim potrebam in finančnim zmožnostim.

blank

Avtomobilska odgovornost

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje za avto, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Skleniti ga mora vsak lastnik vozila še predno se z vozilom poda v promet.

blank

Avto

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

blank

Vozila

Brezskrbni na poti

Vozilo in potnike v prometu lahko poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti zavarujete še mnogo bolje.

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Z izbranim zavarovanjem za avto se boste na cesti počutili varno in brez skrbi.