IZBERI ZAVAROVANJE ZASE

Glasbila
Glasbila
Življenje
Življenje
Pokojnina
Pokojnina
Tujina
Tujina
Nezgoda
Nezgoda
Plovila
Plovila
Zavarovanje posevkov in plodov
Zavarovanje posevkov in plodov
Živali
Živali
Zdravje
Zdravje
Paket dom
Paket dom
Vozila
Vozila
Zračna plovila
Zračna plovila

Glasbila

Ne dopustite, da vam nepredvideni dogodki povzročijo stroške zaradi poškodovanega glasbenega instrumenta, njegovega kovčka in drugih podobnih stvari.

Življenska zavarovanja

Za vaše življenje gre!

V življenju moramo marsikaj načrtovati. Tudi prebroditev neljubih dogodkov, ki lahko vam in vaši družini prinesejo težke preizkušnje.

Z življenjskim zavarovanjem boste poskrbeli za finančno in socialno varnost svoje družine v različnih življenjskih situacijah.
Izberite tisto zavarovanje, ki je glede na vaš življenjski slog in potrebe primerno prav za vas.

Varna starost

Si želite jesen življenja preživeti zdravi, uživati v druženju s prijatelji na izletih, potovanjih, se ukvarjati s hobiji, za katere prej niste imeli časa? Z rednim in pravočasnim dodatnim varčevanjem boste v pokoju živeli svoje sanje.

Tujina. Celovito zavarovanje za tujino

Izognite se visokim stroškom zdravljenja zaradi nezgode ali bolezni v tujini.

Nezgodna zavarovanja

Naša nezgodna zavarovanja vam v vsakem življenjskem obdobju omogočajo finančno varnost v primeru, da se vam pripeti manjša ali hujša nezgoda.

Nezgodna zavarovanja krijejo nezgode ne glede na to, kje je do njih prišlo: doma, na počitnicah, na potovanju ali izletu, v vrtcu, šoli ali na fakulteti.

V primeru hujše nezgode in invalidnosti vam nezgodno zavarovanje pomaga prilagoditi življenjske razmere novim okoliščinam.

Zveza potrošnikov Slovenije svetuje, da mora biti zavarovalna vsota za primer invalidnosti približno šestkratnik letnih prihodkov.

Zavarovanje plovil

Pomorska nezgoda se lahko pripeti tudi najbolj izkušenim voznikom plovil. Razburkano morje, presenetljiva plitvina ali trk v drugo vozilo prinašajo velike finančne izgube, ki se jim lahko izognete s kasko zavarovanjem za plovila in jahte.

Posevki in plodovi

Zavarujte svoja žitna polja, trte ali nasade različnih kmetijskih rastlin pred nepredvidljivimi vremenskimi pojavi. Neugodne podnebne spremembe lahko odločilno poškodujejo kmetijske pridelke ter povzročijo veliko škodo in občuten izpad prihodka.

Zavarovanja za živali

Poglejte si ponudbo zavarovanj za živali.

Zdravje

Z našimi zdravstvenimi zavarovanji si lahko zagotovite celovito zdravstveno oskrbo.
Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja vam pripadajo storitve Asistence zdravje.
Z zavarovanjem Specialisti z asistenco do pregleda pri zdravniku specialistu lahko že v 10-ih dneh.
Zavarovanje Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni vam zagotavlja pomoč na domu in prevoze na kontrole v primeru bolezni ali nezgode.

Brezskrbni v svojem domu

Zavarovanje je namenjeno lastnikom in najemnikom stanovanjskih nepremičnin (stanovanje, hiša, vikend ...) kot tudi tistim, ki svoje stanovanjske nepremičnine oddajate v kratkoročni ali dolgoročni najem.

Domsko zavarovanje PaketDom vam zagotavlja, da v celoti zavarujete svoj dom in premičnine v njem za nevarnosti, ki vas ogrožajo v vsakdanjem življenju: požar, vihar, toča, izliv vode, vlom, poplave, potres in podobno.

Dodatno lahko zavarujete tudi družinske člane, hišne ljubljenčke, pomožne in kmetijske objekte, glasbila, medicinske pripomočke in še kaj. In to vse na eni polici.

VOZILA

Brezskrbni na poti

Vozilo in potnike v prometu lahko poleg obveznega zavarovanja avtomobilske odgovornosti zavarujete še mnogo bolje.

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Z izbranim zavarovanjem za avto se boste na cesti počutili varno in brez skrbi.

Zračna plovila

Letenje poleg neizmernega užitka prinaša tudi možnost hujših poškodb tretjih oseb in njihovih stvari.

Potrebujete pomoč pri odločitvi?

Z osebnim pristopom in strokovnim znanjem, vam naši svetovalci z veseljem svetujejo
in uredijo zavarovanje po vaši meri.